Urodzony
w 1964 r.; polski kucharz i szef kuchni. Należy do Kapituły Klubu Szefów Kuchni
oraz Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni. Jest autorem
książek kulinarnych – Kuchnia Polana w
obiektywie Wellmana (2009), Doradca
smaku 3 (2016), Zioła na talerzu
(2018), Polana smaków. Tradycyjna polska
kuchnia w nowoczesnym wydaniu (2019). Obecnie, jest autorem artykułów do
magazynów kulinarnych, stałym gościem Dzień
dobry TVN oraz restauratorem warszawskiej restauracji Mała Polana Smaków.
Sposób zdobycia: osobiście - Międzynarodowe Targi Książki w Krakowie
Data zdobycia: 27-10-2019
Zdobyte: 3x podpisane zdjęcie; wspólne zdjęcie
Oryginalne: tak
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz