Student weterynarii. Zwycięzca IV edycji MasterChefa. Bez dwóch zdań
najbardziej wytrwały zawodnik biorący udział w MasterChefie. Jak mówi przysłowie
"do trzech razy sztuka" – to właśnie za trzecim razem udało mu się
wejść do finałowej czternastki. Cały rok się przygotowywał i systematycznie odhaczał punkt po punkcie z listy: „Jak dostać się do MasterChefa”.
Brał udział w niezliczonych warsztatach kulinarnych, cukierniczych, serowarskich. Nauczył
się gotować od babci, u której mieszka we Wrocławiu. Zaczął gotować w 2005 r.
roku, kiedy jego tata wyjechał na misję do Afganistanu, a on chciał pomóc mamie,
która i pracowała i studiowała. Kiedy czegoś nie wiedział, to zawsze dzwonił po
poradę kulinarną do babci. Od wielu lat choruje na cukrzycę, ale absolutnie nie
przeszkadza mu to w jego kulinarnej pasji. Jego celem jest ukończenie Le Cordon Bleu w Paryżu i odbycie stażu u Gordona Ramseya.
Zdobyty: osobiście
Miejsce zdobycia: "10 urodziny Galerii Krakowskiej"
Galeria Krakowska
ul. Pawia 5
31-154 Kraków
Data zdobycia: 06-11-2016
Zdobyte: podpis na książce „Moje pyszne
inspiracje” z dedykacją
Oryginalny tak
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz